Προϊόντα σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τιμές που πιάνουν πάτο

ELECTRIC SCOOTER NEOLINE T26

580.00
Το ηλεκτρικό πατίνι της Neoline T26, είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τον μοντέρνο σχεδιασμό και εκτιμούν την ισορροπημένη αναλογία τιμής και ποιότητας. Ελαφρύ, αξιόπιστο και πρακτικό μοντέλο, στο μέγιστο προσαρμοσμένο για χρήση σε σύγχρονες συνθήκες μιας μεγάλης πόλης.

OTL Mario Kart Ενσύρματα On Ear Παιδικά Ακουστικά Μπλε

22.00
Τα OTL Mario Kart είναι ενσύρματα ακουστικά σχεδιασμένα να ακουμπάνε στο αυτί χωρίς να το καλύπτουν ολοκληρωτικά (on ear) και

Επιτραπέζιο φωτιστικό LED ColorWay Portable Magnet με ενσωματωμένη λευκή μπαταρία (CW-DL03PMB-W)

20.00
Επιτραπέζιο φωτιστικό LED ColorWay με ενσωματωμένη μπαταρία. Μοναδικός σχεδιασμός: λάμπα-μετασχηματιστής, με αφαιρούμενη μαγνητική λάμπα για τοποθέτηση σε οποιαδήποτε μαγνητική επιφάνεια. Η ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 800 mAh, παρέχει από 2 έως 5 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Στήριγμα ποδηλάτου ColorWay για smartphone

5.90
Η βάση ποδηλάτου ColorWay για το Black smartphone είναι μια αξιόπιστη βάση ποδηλάτου για το smartphone σας, κατασκευασμένη από ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας υλικό. Το αξεσουάρ είναι ευρέως συμβατό με συσκευές των περισσότερων εμπορικών σημάτων με διαγώνιο 3,5 έως 7 ίντσες. Η βάση παρέχει μια ασφαλή στερέωση της συσκευής, η οποία θα αποτρέψει την πτώση του gadget ακόμη και με ένα δυνατό κούνημα και ο περιστρεφόμενος μηχανισμός 360 μοιρών σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα τη θέση της συσκευής, επιλέγοντας μια άνετη γωνία θέασης.