Χωρίς κατηγορία

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες νέας γενιάς

Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ οι μπαταρίες να αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας που φαίνονται ακόμη και αβλαβείς. Υπάρχουν παντού: στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, στο ρολόι, στο χειριστήριο, στο πληκτρολόγιο. σε γραφεία, δάση και, φυσικά, στη χωματερή. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν δίνουμε ποτέ την απαραίτητη προσοχή όταν πρόκειται για τη χρήση αυτών των ηλεκτρικών κυψελών.

Πετάμε τις χρησιμοποιημένες μπαταρίες στα σκουπίδια χωρίς να το κάνουμε δεύτερη σκέψη, ξεχνώντας το γεγονός ότι απαγορεύεται αυστηρά. Έτσι μπαίνουν στο έδαφος, μολύνοντας τα υπόγεια ύδατα με μόλυβδο, κάδμιο, υδράργυρο, αλκάλια, νικέλιο και ψευδάργυρο.

Επίσης, ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους αξιοποίησης των σκουπιδιών είναι η καύση τους. Η ποσότητα διοξινών που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα και μπορεί να εξαπλωθεί για εκατοντάδες χιλιόμετρα είναι ανησυχητική.

Πώς μας επηρεάζει αυτό συγκεκριμένα; Πρώτα απ ‘όλα, βλάπτει το ανθρώπινο νευρικό σύστημα, το μυελό των οστών και το δέρμα.

Δεύτερον, μια μπαταρία είναι ικανή να καταστρέψει 400 λίτρα νερού και 20 τετραγωνικά μέτρα γης. 1000 μπαταρίες μπορούν να κάνουν αχρησιμοποίητα 400.000 λίτρα νερού και 2 εκτάρια γης.

Αλλά μην ανησυχείτε: σας παρουσιάζουμε την έξυπνη και καινοτόμα λύση.

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ColorWay AAА micro USB.

Κερδίστε:

– εξοικονόμηση χρημάτων

– βελτίωση του περιβάλλοντος στο οποίο ζείτε

– βολικό στη χρήση

– προσβασιμότητα

– έξυπνη αξιοποίηση των πόρων του πλανήτη μας

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία  ColorWay AAAA micro USB μπορεί να μειώσει τη δαπάνη κατά 500 φορές, επειδή μία μπαταρία μπορεί να αντικαταστήσει τη χρήση 500 απλών.